Ivomal
Image default
Dienstverlening

Specialist in de verhuur van licht en geluid

Als u een event plant of een groot feest organiseert heeft u naar alle waarschijnlijkheid nood aan licht en geluid. U kunt het proberen met uw eigen muziekinstallatie of met uw mobiele telefoon, maar dat biedt geen goede kwaliteit. Hoeft u dan zelf een professionel installatie aan te kopen? Nee hoor! Pro Industries is d specialist in de verhuur van licht en geluid in Turnhout en omgeving. Bij dit bedrijf kunt u eenvoudig de nodige installaties voor uw evenement huren. Tegen een schappelijke prijs natuurlijk. Lees verder en ontdek hoe het in zijn werk gaat.

Hoe gaat het huren in zijn werk?

De verhuur van licht en geluid gaat als volgt: eerst kijkt u welke installaties u nodig heeft. Bijvoorbeeld: een volledige installatie met boxen, mengtafels statieven en meer voor uw festival? Of misschien een set ledverlichting om lichteffecten te creëren op uw personeelsfeest? Als u niet goed weet welke installaties voldoen aan uw wensen, staan de medewerkers van dit bedrijf uit Oud-Turnhout u graag bij met advies. Zo maakt u zeker de juiste keuze. Heeft u de installatie gevonden in net aanbod licht en geluid voor verhuur? Dan vraagt u een offerte aan. Wanneer u deze aanvaardt, neemt het bedrijf contact met u op om alles te regelen inzake levering, installatie en meer. Vervolgens kunt u op de dag zelf vlot aan de slag gaan met uw licht en geluid; voorkennis is daarbij niet vereist.

Ontdek het aanbod

Dankzij deze expert in de verhuur van licht en geluid niet ver van Turnhout geniet u steeds van een geslaagd event met kwalitatief licht en geluid. Benieuwd naar welke licht- en geluidsinstallaties u kunt huren? Op de website van het bedrijf vindt u het volledige assortiment terug. Bovendien vindt u er ook een gamma installaties terug die u zelf kunt kopen. Perfect voor wie regelmatig events organiseert.

https://www.proindustries.be/home/