Ivomal
Image default
Business

Klachten door artrose behandelen met PEMF Apparaat

Artrose of gewrichtsslijtage is een aandoening waarbij er sneller kraakbeen verloren gaat dan het lichaam kan produceren. Dat kraakbeen slijt is op zich onschuldig, maar naarmate de leeftijd vordert, kan het lichaam artrose ontwikkelen. De mensen die aan artrose lijden ondervinden vaak enorme pijn bij het bewegen omdat de botten over elkaar schuren. De gewrichten zien er gezwollen uit. Veruit de meeste senioren lijden aan een bepaalde vorm van artrose, echter niet altijd zodanig dat het een grote belemmering vormt. 

Artrose behandelen met PEMF Apparaat 

Hoewel artrose niet volledig genezen kan worden, is het wel mogelijk de pijn te verminderen en de functie te verbeteren. Een ergotherapeut kan u bijvoorbeeld helpen uw dagelijkse handelingen weer op te pakken, waardoor u in ieder geval uw zelfredzaamheid behoudt. Ook is het mogelijk met een PEMF apparaat de aangedane gebieden te behandelen. Door middel van magneetveldtherapie activeert een PEMF apparaat de cellen om zo de kraakbeenvorming te stimuleren. Geïnteresseerd? Klik op de link om een PEMF apparaat te bestellen.

Thuis artrose behandelen met PEMF 

Het gemak van artrose behandelen met PEMF apparaat is dat u er niet eens voor de deur uit hoeft. Zeker als u slecht ter been bent is dat een uitkomst. U kunt namelijk zelf het PEMF apparaat hanteren om uw artrose te behandelen. Een PEMF apparaat kunt u gemakkelijk bestellen op t-therapie.nl. Met vragen kunt u ook bellen naar 06 11838759 of een e-mail sturen via info@t-therapie.nl