Ivomal
Image default
Groothandel

Zaagsel kopen? Bekijk hier een uitgebreid assortiment

Wilt u zaagsel kopen voor uw dieren? Dan zit u bij Gedizo Trading goed. Dit bedrijf is al jarenlang gespecialiseerd in het verwerken en verpakken van hoogwaardige diervoeders. Van krachtvoer en ijzerarm gehakseld stro tot zaagsel en snijmais mengsels, u vindt het allemaal bij deze specialist. Het zaagsel wordt verpakt in een standaardverpakking van 140 liter strooivolume. Deze verpakking weegt ongeveer 18 kg. Allereerst wordt het dubbel gezeefd, waarna het stofvrij wordt verpakt in 100% recyclebare folie. Heeft u een varken- of rundveehouderij? Dan wilt u wellicht zaagsel kopen voor uw onderneming. Bekijk de mogelijkheden van Gedizo Trading direct online.

Zaagsel in grotere oplagen kopen bij een specialist

Uiteraard kunt u bij Gedizo Trading zaagsel in grotere oplagen kopen. Ideaal als u veel bodembedekking voor uw stallen nodig heeft. U wilt het beste voor uw dieren, toch? Doordat het zaagsel dubbel gezeefd en volledig stofvrij verpakt wordt, is het geschikt voor allerlei dieren. Ook dieren die allergisch zijn voor stof. In welke oplage wilt u zaagsel kopen? Zo kunt u kiezen voor een standaardverpakking van 140 liter strooivolume, maar 240 liter strooivolume behoort ook tot de mogelijkheden. De specialisten horen het graag als u contact met ze opneemt.

Profiteer van een snelle levering als u zaagsel gaat kopen

Weet u precies wat u nodig heeft voor uw varken- of rundveehouderij? Dan is het tijd om het zaagsel te kopen bij Gedizo Trading. Als u contact met dit bedrijf opneemt, zorgen zij ervoor dat het zaagsel bij uw bedrijf komt. En hier profiteert u altijd van een snelle levering! Zo kunnen uw werkzaamheden snel weer doorgaan. Bovendien kiest u zo ook voor het welzijn van uw dieren. U neemt telefonisch contact op of u vult het contactformulier op de website in. De experts van Gedizo Trading nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. In dit gesprek worden uw wensen besproken en zorgen ze ervoor dat u de hoeveelheid zaagsel krijgt die u wilt.