Heeft u een eigen onderneming en bent u nog op zoek naar een passend kantoor? U wilt er wel zeker van zijn dat u uw werkzaamheden op de juiste manier uit kunt voeren. Bij het bedrijfspand in Zevenaar van OC de Pelikaan vindt u alles wat u als ondernemer zoekt in een kantoorruimte: een professionele sfeer, een goede ligging en alle faciliteiten die u zich maar kunt wensen. Wilt u een luxe kantoorruimte huren in Zevenaar? U maakt eenvoudig een afspraak voor een uitgebreide rondleiding door contact op te nemen met OC de Pelikaan. Aan de hand van de rondleiding worden alle mogelijkheden met u besproken. Voor u het weet begint u pas echt met ondernemen in uw nieuwe kantoor.

Versterk uw netwerk tijdens het runnen van uw onderneming in dit bedrijfspand in Zevenaar

Begint u uw eigen onderneming? Dan is de eerste fase erg belangrijk. Hier ontmoet u nieuwe zakelijke relaties, die uiteindelijk potentiële klanten kunnen worden voor uw bedrijf. Zo bouwt u een sterk en gedegen netwerk op. Het lijkt soms lastig om dermate sociaal bezig te zijn als ondernemer, als uw onderneming een eenmanszaak betreft. Wanneer spreekt u anderen? OC de Pelikaan bezit een bedrijfspand in Zevenaar waar u voordelig een kantoorruimte huurt. Daarnaast ontmoet u hier andere ondernemers, gewoon op de gang of tijdens een van de ‘Open Coffee-sessies’ waarbij zo’n 30 tot 40 ondernemers elkaar ontmoeten. Doet u ook snel mee?

Dit bedrijfspand in Zevenaar is de perfecte locatie voor starters

Heeft u momenteel nog niet de middelen om een eigen bedrijfspand te huren? Of twijfelt u als ondernemer nog of dit wel echt iets voor u en uw bedrijf is? Dan is het huren van een ‘half kantoor’ ideaal voor u! Maak een afspraak met OC de Pelikaan om het bedrijfspand in Zevenaar te bekijken. Hier deelt u de ruimte met een andere ondernemer en betaalt hiervoor €250,- all-in per maand. Bureau, kast, stoel, internet en wekelijkse schoonmaak zijn erbij inbegrepen. Een goedkope en functionele oplossing! Heeft u na verloop van tijd de behoefte aan een kantoorpand voor uzelf? Dan wordt dit eenvoudig en snel geregeld.