Er zijn allerlei soorten koffers. Voor iedere soort reis is er een. Wellicht bent u op zoek naar een stof- en waterdichte koffer of wilt u een flightcase op maat laten maken door Kofferfabriek Gefken. Kofferfabriek Gefken biedt dé uitkomst voor professionals binnen bijvoorbeeld de maritieme en industriële werkomgeving. Het bedrijf is een begrip sinds 1959 en biedt een breed scala aan mogelijkheden. Of het nu gaat om één exemplaar of duizenden, in beide gevallen gaan de vakmannen graag met uw wensen aan de slag. Wat voor soort koffer wilt u op maat laten maken?

Verschillende innovaties voor een flightcase of waterdichte koffer

Er zijn koffers met allerlei technische snufjes, zoals GPS en led-verlichting, dat ervoor zorgt dat u in het donker eenvoudig uw spullen terugvindt. Denk hierbij aan koffers met ingebouwde LED-verlichting, maar ook aan koffers met GPS. Hierdoor trekken de producten nog meer de aandacht tijdens het geven van presentaties. Bometrische gegevens worden op het hoogste beveiligingsniveau uitgegeven en gecontroleerd en u voorkomt u diefstal en houdt u uw koffer in de gaten. Heeft u speciale wensen, bijvoorbeeld voor een waterdichte koffer van hoge kwaliteit of flightcase op maat? Kofferfabriek Gefken zit graag met u om tafel om innovatieve toepassingen tot een succes te brengen.

Waterdichte koffer van Europese kwaliteit

Wist u dat u bij de kofferfabrikant uit Den Haag verschillende soorten koffers kunt kiezen en er ook allerlei technische snufjes in kunt laten verwerken, zoals GPS? Er zijn niet alleen reiskoffers, maar ook koffers die bij presentaties te gebruiken zijn. Daarnaast volgt het bedrijf de laatste technische ontwikkelingen op de voet én is in staat om deze naadloos te verwerken tijdens het fabricageproces. Een goed voorbeeld hiervan is een flightcase op maat met gps. Nadat u de keuze voor een van de koffers, zoals een waterdichte koffer, heeft gemaakt stelt u ook nog eens het interieur volledig naar wens samen.