Ivomal
Image default
Aanbiedingen

Veilig je spullen opslaan in een opslagruimte

Ben je wel eens bang geweest dat jouw waardevolle spullen niet veilig staan bij jou in huis? Daar is een oplossing voor! Steeds meer mensen huren een opslagruimte om hun spullen in op te slaan. Dit is een uitstekend alternatief voor het thuis bewaren van jouw spullen. 

Jouw opslagruimte altijd toegankelijk

Wanneer je een opslagruimte huurt krijg je jouw eigen sleutel. Hiermee kun je altijd bij je spullen wanneer je dat wilt. Je spullen worden altijd veilig, droog en schoon bewaard. Je hoeft je dus nooit zorgen te maken over jouw opslag.

Bespaar thuis ruimte

Een goede reden om een opslagruimte te huren is als je bijvoorbeeld aan het verhuizen bent. Het kan voorkomen dat je jouw huis al leeg moet halen en een plek nodig hebt om je spullen tijdelijk op te slaan. Hiermee bespaar je thuis ruimte en zijn je spullen veilig opgeslagen.

Opslagruimtes over heel Nederland

Je kunt een opslagruimte huren op allerlei plekken verspreid over heel Nederland. Zo vind je altijd wel een opslagbox bij jou in de buurt. Wil je bijvoorbeeld verhuizen naar Zutphen? Een Opslagbox in Zutphen kun je huren in het formaat dat jij nodig denkt te hebben.

Opslagruimte voor je bedrijf

Verhuizingen en extra veiligheid voor je waardevolle spullen zijn niet de enige redenen om een opslagruimte te huren. Het kan namelijk ook handig zijn als je een eigen bedrijf runt. Zo kun je in jouw opslagbox bijvoorbeeld je archief, voorraad of gereedschappen en apparatuur bewaren. 

Is een opslagruimte duur?

Het huren van een opslagruimte kost wel geld, maar je kunt alsnog goedkoper uit zijn door het wel te doen. Wanneer je bedrijf vol begint te raken moet je namelijk al snel verhuizen naar een groter pand. Dit brengt veel verschillende kosten met zich mee. Een groter pand kost natuurlijk meer en daar komen ook nog de verhuiskosten bij. Hierdoor kan het goedkoper zijn om (tijdelijk) een opslagbox huren. Opslagruimtes zijn na de eerste maand ook elk moment opzegbaar en je kiest zelf het formaat, dus je zal nooit meer betalen dan je nodig hebt.

https://storage-share.nl/