Ivomal
Image default
Business

Tips om het gebit schoon en gezond te houden

De basisregels van het verzorgen van de mond kennen de meeste mensen gelukkig wel. Er zijn echter veel meer technieken denkbaar dan alleen 2 keer per dag poetsen. Bent u nog op zoek naar een tandarts? Misschien is Dental Center Fitgebit dan wel de geschikte tandarts voor u. U komt eenvoudig in contact met een specialist op https://dentalcenterfitgebit.nl. bij Dental Center Fitgebit bent u verzekerd van een behandeling met nieuwst technieken! Door naar de tips!

Voedsel

Het kiezen van het juiste voedsel en de juiste eetmomenten zijn erg belangrijk voor de gezondheid van het gebit. Tevens wordt een frisse adem bevorderd door een gedegen keuze te maken in de voedsel die u consumeert. Tevens houdt u uw tandvlees gezond en blijven uw tanden mooi wit. Het is voor uw tanden het beste om maximaal 7 maal per dag een eetmoment te hebben. De kans op gaatjes wordt namelijk groter als u meer eetmomenten heeft gedurende de dag. Ook de keuze aan voedsel is erg belangrijk. Het is doorgaans zo dat eten met grote hoeveelheden aan suiker of een hoog zuurtegraad het slechtste zijn voor uw tanden.

Suiker?

U zal zich wel afvragen waarom suiker per se slecht is voor de tanden. De bacteriën in uw mond komen namelijk in contact met deze suikers. De bacteriën produceren in dit geval een zuur. Deze zuren zijn erg slecht voor uw tanden. Als u dus veel suikerhoudende producten eet, heeft u meer kans op gaatjes in het gebit. Het is niet zo dat u helemaal geen suiker meer hoeft te eten. Ook in fruit zit namelijk suiker maar dit hoeft u niet perse te laten staan. Eet deze producten wel met mate!

Behandeling nodig?

Wordt het weer eens tijd dat uw gebit wordt bekeken door een professional? Dan bent u aan het juiste adres bij Dental Center Fitgebit. De specialisten helpen u graag! Het voordeel van Dental Center Fitgebit is dat u niet een eeuwigheid op de wachtlijsten staat! In veel gevallen kunt u direct terecht bij deze praktijk.

Gerelateerde artikelen

Omgaan met zorgvragers dankzij diverse trainingen

De grootste misvatting rondom een gastvrij ontvangst

Urban Flex bedrijfsruimte huren en tips voor de inrichting van uw kantoorruimte