Ivomal
Image default
Huishoudelijk

Steeds de beste onderhoudsproducten voor uw meubelen bij deze speciaalzaak uit Antwerpen

Uw meubels schoon en net houden is geen sinecure. Daarom is het dan ook belangrijk om ze te onderhouden met de juiste producten om hun glans te blijven garanderen. Voor topproducten geven we graag een gouden tip: koop de onderhoudsproducten voor meubelen van Clean and Protect uit Wilrijk nabij Antwerpen. In hun webshop vindt u werkelijk alle producten, gaande van sprays tot oliën om uw stoelen, zetels, tafels, noem maar op, van toponderhoud te voorzien.

Van hout tot kunststof: met deze producten behandelt u elk oppervlak

Wat uw doel ook is met uw meubelen, met de producten van Clean and Protect bereikt u het! Hebben uw tuinmeubelen bijvoorbeeld nood aan een grondige poetsbeurt of onderhoud na een hele winter opgeborgen te zijn? Of is het eerder tijd voor een grondige schoonmaak in huis? Bij Clean and Protect hebben ze steeds de beste onderhoudsproducten voor uw meubelen die in Antwerpen en omstreken te verkrijgen zijn. Een van hun producten is bijvoorbeeld hun ‘waterstop’-spray. Zoals de naam doet vermoeden beschermt dit product uw meubel tegen het indringen van vocht. Daarnaast is het ook vuilafstotend en gebruikt u het onder andere voor uw zetel, maar ook talloze kleding uit materialen zoals leder, textiel, suede en nubuck. Gewoon even inspuiten en uw meubelen zijn zo beschermd. Zo eenvoudig horen we u denken? Dat is het zeker! Dat gebruiksgemak is trouwens een gegeven dat al deze onderhoudsproducten voor meubelen uit deze shop uit Antwerpen gemeen hebben. Nog een voorbeeld is de ‘Ink Remover’. Dit product om balpeninkt te verwijderen uit leer is een soort van zalf die u handig aanbrengt op uw meubel. U laat dit eventjes intrekken en u zal gauw zien dat de balpenstrepen in uw zetel als met de noorderzon verdwenen zijn. Bovendien komen al deze producten in een handige verpakking. Op die manier zijn deze producten makkelijk op te bergen in een pakweg daarvoor voorzien kastje.

Ontdek de wondere werking van deze producten voor uzelf

Heeft u een bepaald meubel of item in huis die u wel zou willen opboenen? Met de producten van dit bedrijf wordt het een fluitje van een cent. Hun volledige catalogus waaronder het product om uw meubel te behandelen vindt u steeds in hun webshop. Bestel vandaag nog!