Ivomal
Image default
Business

led paneel plaatsen

Soms kun je niet genoeg licht in huis hebben. Dan is het tijd voor het grote werk. Voor industrieel gebruik of voor speciale toepassingen is het nodig dat je met de grote middelen werkt. Dat betekent in vele gevallen ook dat je wel heel veel energie gaat verbruiken, en dan is het goed om weten dat je nu ook op led verlichting en led lampen kunt terugvallen. Om grote oppervlakken te verlichten wordt er vaak gebruik gemaakt van een led paneel. Door deze panelen te gebruiken, kun je een grote ruimte verlichten en hoef je bij wijze van spreken maar een onderdeel te monteren en je bent klaar.

Het led paneel is gewoon erg handig

Voor ateliers, werkplaatsen en industrieel gebruik zijn er een aantal vuistregels in acht te nemen die steeds weer terugkomen. Je hebt veel licht nodig, het is onhandig om meerdere lampen te installeren en de kosten kunnen hoog oplopen voor je er nog maar erg in hebt. Voor dit laatste bieden het led paneel, led verlichting en soortgelijke led lampen meteen een oplossing, zodat je niet meteen moet gaan wanhopen wanneer je ergens veel licht nodig hebt. Ook deze vorm van led verlichting is vooral erg handig.

Verschillende afmetingen

Het led paneel is erg handig, maar is het ook aangepast aan de vorm van het te bedekken plafond? Om daarop een antwoord te bieden, werd deze led verlichting ontworpen in twee formaten: een vierkant model met een zijde van 60 cm en een rechthoekig model van 30 cm bij 90 cm. In beide gevallen kan dezelfde oppervlakte worden bedekt, maar in sommige gevallen komt het ene formaat beter van pas dan het andere. De keuze is geheel aan jou. Soms zal het nodig zijn om meer dan een led paneel met elkaar te combineren, maar je zult er altijd minder van nodig hebben dan van led lampen.

Het verbruik van een led paneel

Het led paneel is qua grootte de omvangrijkste vorm van led verlichting. Qua aantal heb je er minder van nodig dan van led lampen. Qua verbruik kunnen we zeggen dat in vergelijking met andere led verlichting het led paneel een groot verbruiker is. Per paneel moet je toch al gauw rekenen met zo’n 40 Watt per paneel. Tegelijk moeten we er ook meteen bij zeggen dat een led paneel meerdere led lampen vervangt, en wanneer we dit in beschouwing nemen, dan is de rekening gauw gemaakt. Een led paneel is wel degelijk een voordelige vorm van led lampen of led verlichting in meer dan een opzicht.

https://www.leds-depot.be/led-230v/led-paneel.html

Gerelateerde artikelen

Matrassen voor diverse slaapwensen in Ermelo

Arendbeveiliging.nl

Leren rijden Leiderdorp