Ivomal
Image default
Dienstverlening

Kies uit de beste implantaten voor uw situatie bij een borstvergroting

Wilt u graag iets veranderen aan uw borsten? Wilt u de stap zetten naar een borstvergroting? Om wat voor reden dan ook heeft u besloten dat u een borstvergroting wilt. Dan heeft u tegenwoordig de keuze uit vele implantaten. Deze implantaten verschillen qua grootte, vulling, vorm en oppervlak. De keuze van het juiste implantaat is persoonsgebonden. Elk implantaat is opgevuld met cohesieve silicone-gel. Voorafgaand aan borstvergroting wordt bij Mediclinic, gevestigd op meerdere locaties in omgeving Antwerpen, samen met u besproken welk implantaat het beste bij u past. Aan de hand van een nauwkeurige opmeting en pasprotheses krijgt u een beeld van het uiteindelijke resultaat. Van zeer subtiel tot zeer opvallend: het is maar net welk eindresultaat u wenst.

Wat houdt een borstvergroting in?

Denkt u dat een borstvergroting een oplossing is voor uw probleem? Dan is het allereerst belangrijk om te weten wat een borstvergroting is. Het is een procedure voor esthetische chirurgie waarmee zowel de grootte als de vorm van uw borsten veranderd kunnen worden. Deze ingreep wordt voornamelijk uitgevoerd bij vrouwen met kleine borsten of bij vrouwen die door borstvoeding of gewichtsverlies minder stevige of kleinere borsten hebben gekregen. Dankzij een natuurlijk aanvoelend implantaat van cohesieve silicone-gel wordt het volume van uw borsten vergroot en zorgt het voor een natuurlijk en steviger uiterlijk van uw borsten. Bij Mediclinic, in regio Antwerpen, is men gespecialiseerd in het uitvoeren van een borstvergroting.

Voorafgaand aan borstvergroting vindt er een uitgebreid consult plaats

Wanneer u een borstvergroting laat uitvoeren is het informatiegesprek met de plastische chirurg een belangrijk moment. Gedurende dit consult stelt de plastisch chirurg u diverse vragen. Dit zijn vragen over uw medische achtergrond, maar ook vragen over uw fysieke gesteldheid komen aan bod. U vertelt de plastisch chirurg zo uitgebreid en eerlijk mogelijk over uw wensen en verwachtingen van de borstvergroting bij deze kliniek in de buurt van Antwerpen, waarbij alles gebeurt in uiterst steriele omstandigheden. Waarom dat moet? Zo kan de chirurg duidelijk aangeven wat wel en wat niet haalbaar is. De plastisch chirurg neemt de ingreep grondig met u door en geeft aan wat u mag verwachten van het eindresultaat. Daarnaast wordt u geïnformeerd over de implantaten en de mogelijkheden die u heeft.

Gerelateerde artikelen

Specialist in de verhuur van licht en geluid

Hier vindt u de beste ladderlift in Antwerpen

De bandzaag die u helpt op de lange termijn