U heeft een bedrijf dat catering regelt voor diverse evenementen. De dag ervoor treft u vele voorbereiden voor het diner. Door voorbereid eten in een thermobox te plaatsen, blijft het op de juiste temperatuur. Maar wist u dat een thermobox niet alleen uitstekend te gebruiken is voor het opslaan van eten? Ook voor vervoer zijn de boxen prima te gebruiken. Bijvoorbeeld wanneer u eten serveert op een plek waar geen keuken aanwezig is. Of omdat u op de locatie niet genoeg tijd heeft om het eten voor te bereiden. Schaf daarom een box aan bij een specialist als Lagro Waalwijk B.V. en maak het uzelf een stuk gemakkelijker!

Specialist biedt ruim assortiment opslag- en transportmateriaal, zoals de thermobox

U bent al enige tijd op zoek naar opslag- en transportmateriaal van de beste kwaliteit. Daarnaast is het voor u erg belangrijk dat u een uitstekende service ontvangt. Dan is het zeer verstandig om een specialist in opslag- en transportmateriaal in te schakelen. Lagro Waalwijk B.V. is de leverancier die u nodig heeft. Deze specialist biedt u een zeer ruim assortiment producten, geschikt voor hotel en catering, zorg en magazijn. Zo vindt u onder andere een thermobox, bagagewagens, moduultransport en stellingen. Afhankelijk van uw toepassing, kiest u de producten die bij uw werk aansluiten. Alle producten, zoals de thermobox, zijn beschikbaar in verschillende soorten, maten en modellen.

Wat is een thermobox?

In uw restaurant zit een gigantische keuken. Wist u dat een thermobox eigenlijk onmisbaar is in dit geval? Maar wat is het eigenlijk? Wanneer u grote gezelschappen van eten wilt voorzien, kunt u eten op temperatuur houden met een thermobox. Zo kunt u ondertussen zonder zorgen verder met het bereiden van de rest van de maaltijd. Sjouwen met hete pannen en ovenschalen is hierdoor verleden tijd. Lijkt het u wat voor uw keuken? Een thermobox hoeft gelukkig helemaal niet duur te zijn. Bekijk het assortiment van een specialist als Lagro Waalwijk B.V. eens en kies de box die het beste bij uw toepassing past.