Ivomal
Image default
Business

Hoe ga je met een leeghoofd het examen in bij Rijschool Leidschendam Voorburg?

Hoe ga je met een leeghoofd het examen in bij Rijschool Leidschendam Voorburg?

 

Je rust pakken is iets wat veel mensen vergeten, maar wat eigenlijk een van de belangrijkste dingen is om te doen op een dag. In haast vergeet je namelijk pas echt wat je allemaal moest doen en kun je in gevaarlijke situaties terecht komen. Als je gaat afrijden is dit het laatste wat je wilt. Zie het maar gewoon als een standaard les zoals je al die weken eerder ook hebt gehad. Daar was je vast altijd relaxed en in control.

Ook het inparkeren en uitrijden zijn dingen die tijdens de lessen na een paar keer oefenen vaak erg goed gaan, maar op het moment van de waarheid en met stress in het hoofd zijn sommige kandidaten ineens heel erg aan het stuntelen. Als dit soort dingen misgaan dan ga je het waarschijnlijk niet meer halen. Bij een volgende poging tot afrijden wordt het op deze manier ook alleen maar spannender en is er meer druk.  Stress pillen zijn absoluut niet geadviseerd bij Rijschool Leidschendam.

 

Onze bijdrage aan rust bij rijles Leidschendam

 

Als je gaat afrijden hebben we een speciale aanpak voor de wat gespannen rijder. Het is de bedoeling dat je eerst op het gemak wordt gesteld. Dit doen we door duidelijkheid te geven over de inhoud van het afrijden en de volgorde van de rit die gaat komen. We vertellen een beetje hoe het er uit gaat zien en wat de bestuurder precies moet gaan doen. Ook leggen we uit wat de examinator allemaal doet tijdens het afrijden. Rijles Leidschendam Voorburg zal jouw daarbij een handje helpen.

 

 

http://drivercompany.nl/rijschool-leidschendam-voorburg/