Bij Hans de Haas auto-onderdelen bent u verzekerd van reparatie binnen één dag. U hoeft niet lang te wachten op een reparatie aan uw stuurhuis van uw Mercedes of een aircopomp van Opel. Hans de Haas auto-onderdelen beschikt over een eigen goed uitgeruste werkplaats waar echte vakmannen te vinden zijn die alles over auto-onderdelen weten. De meeste auto-onderdelen zijn op voorraad waardoor snelle reparatie voor deze specialist geen probleem is. Kwaliteit, service en deskundigheid zijn de kernwaarden binnen het bedrijf wat hen dan ook onderscheidt van andere werkplaatsen. Wilt u zeker zijn van kwaliteit én goede service, komt u dan eens langs bij Hans de Haas auto-onderdelen in Oirschot.

Gratis technisch advies over een stuurhuis van Mercedes en een aircopomp van Opel

Hans de Haas is de specialist op het gebied van auto-onderdelen en geeft deskundig- en resultaatgericht advies. Bij Hans de Haas auto-onderdelen bent u altijd welkom voor gratis technisch advies en ondersteuning. Een stuurhuis van Mercedes en een aircopomp van Opel kennen voor deze specialisten geen geheimen meer. Zo leveren zij alleen stuurhuizen waar zij 100% achterstaan. Wanneer u eenmaal advies heeft ontvangen, zult u geen andere specialist voor uw auto-onderdelen meer willen. Bij Hans de Haas auto-onderdelen wordt er altijd een relatie voor langere termijn aangegaan, mede dankzij de uiterst klantvriendelijke benadering. Dat is de belangrijkste graadmeter voor succes. Naast reparatie kunt u er ook terecht voor splinternieuwe onderdelen.

Uitgebreide garantie op een stuurhuis van Mercedes

Bij de specialist in auto-onderdelen bent u altijd verzekerd van optimale kwaliteit producten en goede service. Om de kwaliteit te garanderen bent u zeker van een uitgebreide garantieperiode bij Hans de Haas. U ontvangt maar liefst één jaar garantie op alle onderdelen. In de goed uitgeruste werkplaats van Hans de Haas auto-onderdelen worden ingeruilde stuurpompen, stuurkolommen, dynamo’s en zelfs een stuurhuis van Mercedes en een aircopomp van Opel op een deskundige manier gedemonteerd. Omdat het door echte vakmannen gedaan wordt, is het niet van nieuw te onderscheiden. Voordat de onderdelen opnieuw gemonteerd worden, zijn ze uitgebreid getest op de testbanken in de werkplaats van Hans de Haas auto-onderdelen. Bent u op zoek naar auto-onderdelen? De koffie staat al klaar.