Ivomal
Image default
Aanbiedingen

Creatief uit de bus komen: inspiratie voor bedrukte brievenbusdoosjes

 

Wanneer je besluit om een brievenbusdoosje te laten bedrukken, is het vanzelfsprekend dat je wilt opvallen. Met een doosje dat je eigen persoonlijke touch draagt, maak je echt het verschil en scoor je bonuspunten bij de klant. Maar wat kun je eigenlijk allemaal laten bedrukken op zo’n doosje? Soms kan het best een uitdaging zijn om iets creatiefs te bedenken. In deze blog delen we daarom 4 voorbeelden. Lees snel verder voor wat inspiratie! 

  1. Leuke quote 

Met een pakkende quote trek je meteen de aandacht van je klant. Nodig de klant bijvoorbeeld uit om het doosje nieuwsgierig open te maken, of bedank hen voor hun aankoop. Een compliment zoals ‘Jij bent de leukste’ zal ongetwijfeld in de smaak vallen. Je kunt ook je eigen slogan op het doosje laten afdrukken voor een persoonlijke touch. 

  1. Patroon matchend met vloeipapier 

Brievenbusdoosjes zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en patronen. Hoe leuk is het om vloeipapier te gebruiken dat matcht met dezelfde kleur of patroon? Vloeipapier wordt vaak gebruikt om producten extra te beschermen, en het voorkomt krassen op het product. Een samenhangend geheel maakt de unboxing experience nog specialer. 

  1. All-over full colour bedrukking

Bij Rotimshop.be is het niet alleen mogelijk om brievenbusdoosjes te bedrukken met tekst, maar ook met all-over full colour bedrukking! Kies een foto die perfect past bij je bedrijf of product en verras je klanten met een origineel bedrukt doosje. Hiermee creëer je een onderscheidende presentatie die de aandacht trekt. 

  1. Je eigen logo

Laat je logo op het brievenbusdoosje drukken, zodat de klant meteen herkent van wie het pakketje afkomstig is. Een mooi geplaatst logo maakt een blijvende indruk op de klant, wat resulteert in een grotere kans op herhaalaankopen. Het gebruik van gepersonaliseerde verpakkingsmaterialen helpt bij het opbouwen van een loyale klantenkring. 

Met een persoonlijk bedrukt brievenbusdoosje maak je jezelf niet alleen herkenbaar voor je klanten, maar vergroot je ook je merkbekendheid. Het ziet er niet alleen leuk uit, maar ook professioneel. Laat je brievenbusdoosje bedrukken en profiteer van zowel de efficiëntie als de funfactor van deze doosjes. opvallen was nog nooit zo leuk! 

https://www.rotimshop.be/