Uiteraard zijn al onze producten van de meest hoogwaardige kwaliteit. Dit geld voor de standaard producten zoals ons groot assortiment kunststof bakken maar ook voor de producten die wij speciaal voor u ontwikkelen. Daarnaast is een kunststof bak of kunststof pallet in het assortiment van Alpac altijd scherp geprijsd. Klanten die extra voordelig uit willen zijn, kunnen op de website de verschillende aanbiedingen bekijken. Met grote regelmaat worden door Alpac restpartijen, projectrestanten en kunststof bakken met lichte gebruikssporen aangeboden tegen een bijzonder aantrekkelijke prijs. De tweedehands kunststof pallets en andere artikelen zijn natuurlijk in een goede staat en hebben nog een lange levensduur.

Kunststof bakken en pallets leveren onder goede voorwaarden

De voorwaarden die Alpac stelt voor de levering van haar producten zijn zeer aantrekkelijk. Wij leveren uit eigen voorraad en daarom garanderen wij u een snelle verzending. Nadat u een bestelling heeft gedaan via de webshop, kunt u in korte tijd gebruikmaken van de aangeschafte kunststof pallet of kunststof bak. Mocht het product onverhoopt niet aan de verwachtingen voldoen, dan is het mogelijk om de bak of de pallet retour te sturen naar Alpac. Op online bestellingen zit een retourgarantie van tien dagen. Klanten hebben dus meer dan voldoende tijd om te zien of de kunststof pallets en bakken naar wens zijn.

Het bestellen van kunststof pallets en bakken

Onze webshop, waar wij veel aandacht aan hebben besteed, maakt het bestellen van onze producten zeer gemakkelijk. Onze prioriteit op dit gebied is een prettige aankoopbeleving voor u te creëren. Klanten hebben online een duidelijk overzicht van de verschillende producten. Zodoende kunt u in korte tijd de kunststof bak of kunststof palletboxen vinden die u nodig heeft. Klik op het product om de omschrijving en de details te zien. Klanten die het product aan willen schaffen, leggen de gewenste kunststof bakken en pallets in het winkelmandje. Of er kan een offerte worden aangevraagd. Na het plaatsen van de bestelling zorgt Alpac ervoor dat de producten zo snel mogelijk bij de klant thuis worden bezorgd.